BENVINGUTS/ES



Us trobeu en un blog en pràctiques, en ple funcionament, doncs, hi trobareu un recull d'experiències, dubtes, neguits i projectes.

Al llarg de les pràctiques esdevindrà com a un espai de trobada on poder expressar les diferents fases del Pla de treball del Practicum II de Psicopedagogia.

Així doncs, espero poder rebre les vostres visites i agraeixo els vostres comentaris, sempre són una bona font de noves idees i nous plantejaments!

diumenge, 29 de maig del 2011

GRAELLA D'AVALUCIÓ DE LES ACTIVITATS

Dins la fase 3 he elaborat un recull d'activitats funcionals que preten facilitar a l'alumne el desenvolupament de les competències bàsiques. En l'apartat d'avaluació he elaborat aquesta graella que pretén avaluar l'alumne mitjançant rúbriques i determinar quines competències s'han treballat amb l'activitat.

És un graella general pensada per cada activitat, però evidentment en funció de l'activitat potser que hi hagi algun aspecte determinat que es volgui valorar si s'ha assolit o no. Els contiguts específics s'han d'incorporar en cada activitat que es desenvolupi.

Espero que també us pugui ser útil a vosaltres.

GRAELLA avaluacio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada