BENVINGUTS/ES



Us trobeu en un blog en pràctiques, en ple funcionament, doncs, hi trobareu un recull d'experiències, dubtes, neguits i projectes.

Al llarg de les pràctiques esdevindrà com a un espai de trobada on poder expressar les diferents fases del Pla de treball del Practicum II de Psicopedagogia.

Així doncs, espero poder rebre les vostres visites i agraeixo els vostres comentaris, sempre són una bona font de noves idees i nous plantejaments!

dilluns, 28 de març del 2011

PLA DE TREBALL

A continuació us presento el meu Pla de Treball. Seguint les diferents Fase del Pla, comentar-vos que ja estic realitzant la Fase 1 i la resta de fases estan intercalades en totes les sessions, de moment, d'observació directa.

FASE 1: Presentació i implicació en la realitat del centre (Planificació de la intervenció).

FASE 2: Col•laborar i desenvolupar activitats i estratègies metodològiques i organitzatives que afavoreixin l’adquisició de les competències bàsiques i les habilitats bàsiques de per la vida.
FASE 3: Elaborar i realitzar el seguiment d’un Pla Individualitzat d’un alumne en concret, per realitzar les reestructuracions que siguin necessàries.
FASE 4: Avaluar l’eficàcia i efectivitat del programa “Trampolí de sortida”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada