BENVINGUTS/ES



Us trobeu en un blog en pràctiques, en ple funcionament, doncs, hi trobareu un recull d'experiències, dubtes, neguits i projectes.

Al llarg de les pràctiques esdevindrà com a un espai de trobada on poder expressar les diferents fases del Pla de treball del Practicum II de Psicopedagogia.

Així doncs, espero poder rebre les vostres visites i agraeixo els vostres comentaris, sempre són una bona font de noves idees i nous plantejaments!

dilluns, 28 de març del 2011

COMENCEM!

Aquestes primeres setmanes han estat un primer contacte amb la realitat del centre, he realitzat observacions dins les sessions de la psicòloga que és la meva tutora i hem perfilat conjuntament el Pla de treball. Tot i així, el fet que estiguem a la recta final de curs, ja m'ha dit la tutora que possiblemes hi hauran algunss canvis en els meus objectius de treball. De moment seguim els que he proposat al Pla de treball.

Els objectius que em proposo assolir al llarg del període de pràctiques són:


1. Recopilar informació sobre les mesures d’atenció a la diversitat (entre elles, la diversificació curricular) que utilitzen al centre amb aquell alumnat que les requereixin.

2. Col•laborar i desenvolupar activitats i estratègies metodològiques i organitzatives que afavoreixin l’adquisició de les competències bàsiques i les habilitats bàsiques de per la vida.

3. Elaborar i realitzar el seguiment d’un Pla Individualitzat d’un alumne en concret, per realitzar les reestructuracions que siguin necessàries.

4. Avaluar l’eficàcia i efectivitat del programa “Trampolí de sortida”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada